Vragen en Antwoorden

Vraag: Heeft u een showroom? Antwoord: Ik heb geen showroom maar gebruik YouTube voor gerealiseerde projecten. Hier kunt u inspriratie uit halen en tevens kunt u het zien als mijn portfolio.

Vraag: Kunt u 3D tekenen? Antwoord: Ja, ik kom bij u thuis de maten inmeten en maak dan direct een opzet in het 3D programma. Deze kunt u later op uw gemak op uw computer of mobiel bekijken.

Vraag: Werkt u met onderaannemers? Antwoord: Nee, ik werk over het algemeen alleen. Dit geeft minste tijdverlies en is het goedkoopste voor u als klant.

Vraag: Doet u alle werkzaamheden zelf? Antwoord: Ja, in 15jaar heb kleine stukjes uit naastliggende vakgebieden eigen gemaakt. Hierdoor kan ik met voldoende zekerheid loodgieters werk verrichten, kleine oppervlakte stucadoren en licht bouwwerk verrichten. Naast het tegelwerk kan ik dus geheel zelfstandig uw badkamer of toilet realiseren.

Vraag: Is een ontharder nodig? Antwoord: Nee, een ontharder is niet direct nodig echter heeft uw sanitair wel een langere levensduur en ervaart uzelf veel luxe door kalkvrij water. Het is ook nog eens een ecologische keuze immers zonder kalk gebruikt u veel minder schoonmaak middelen en kunt u met veel minder (of geen) zeep douche.

Vraag: Verkoopt u ook sanitair? Antwoord: Ja ik verkoop sanitair, dit komt uitlsuitend via groothandel. Vooraf kunt u het sanitair bekijken door middel van digitale brochures.

Vraag: Mag de klant sanitair of tegels aanleveren? Antwoord: Ja, dit is mogelijk het materiaal dient 3 weken van te voren in huis te zijn. Op dit termijn kan het gecontroleerd worden en/of nabesteld indien het niet klopt.

Vraag: Geeft u garantie op sanitair? Antwoord: Ja, als ik het heb geleverd heeft u garantie vanuit de groothandel. Als u zelf levert dan moet u zelf de reclamatie regelen.

Vraag: Doet u zowel nieuwbouw als renovatie? Antwoord: Inprinciƫpe doe ik alleen renovatie. Nieuwbouw projecten doe ik alleen als de woning reeds volledig is opgeleverd. Ik neem geen projecten aan op basis van opleverdata.

Vraag: Ik heb iets gelezen over waterontharder’s, levert u deze ook? Antwoord: Ja en ik adviseer u om een ontharder te nemen. Naast comfort is het ook nog eens een mileu bewuste keuze. De waterontharder word geleverd door Aqua Comfort een vooraanstaand bedrijf. U kunt de aanvraag zowel bij mij als Aqua comfort doen.

Vraag: Duurd een badkamer renovatie lang en waar douche ik dan? Antwoord: Een badkamer renovatie duurd afhankelijk van de grootte meestal 3 weken. De meeste klanten douchen op het werk / sport of bij familie maar er kan ook een tijdelijke douche geplaatst worden.

Vraag: U levert ontharders van Aqua Comfort, is het goedkoper als ik als klant zelf bij Aqua Comfort bestel? Antwoord: Door mijn jaren lange relatie met Aqua Comfort mag ik u dezelfde prijs aanbieden.

Stel hier uw vraag: info@eve-tegelwerken.nl

2 antwoorden op “Vragen en Antwoorden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *