Vraag: Heeft u een showroom? Antwoord: Ik heb geen showroom maar gebruik YouTube voor gerealiseerde projecten. Het YouTube kanaal is eigenlijk mijn portfolio tevens kunt u hier inspiratie opdoen voor uw eigen project.

Vraag: Kunt u 3D tekenen? Antwoord: Ja, ik kom bij u thuis de maten inmeten en maak dan direct een opzet in het 3D programma. Deze opzet werk ik thuis uit en zend u deze via mail of whatsapp toe. Het 3D model kunt u later op uw gemak op uw computer of mobiel bekijken.

Vraag: Werkt u met onderaannemers? Antwoord: Nee, ik werk over het algemeen alleen. Dit geeft minste tijdverlies en is het goedkoopste voor u als klant.

Vraag: Doet u alle werkzaamheden zelf? Antwoord: Ja, in 18jaar heb ik kleine stukjes uit naastliggende vakgebieden eigen gemaakt. Hierdoor kan ik met voldoende zekerheid loodgieters werk verrichten, kleine oppervlakte stucadoren en licht bouwwerk verrichten. Naast het tegelwerk kan ik dus geheel zelfstandig uw badkamer of toilet realiseren.

Vraag: Is een ontharder nodig? Antwoord: Nee, een ontharder is niet direct nodig echter heeft uw sanitair wel een langere levensduur en ervaart uzelf veel luxe door kalkvrij water. Het is ook nog eens een ecologische keuze immers zonder kalk gebruikt u veel minder schoonmaak middelen en kunt u met veel minder (of geen) zeep douche.

Vraag: Verkoopt u ook sanitair? Antwoord: Ja ik verkoop sanitair, ik koop uitlsuitend via groothandel op deze manier heb ik garantie vanuit leverancier en groothandel. Vooraf kunt u het sanitair bekijken door middel van digitale brochures.

Vraag: Mag ik als klant sanitair of tegels aanleveren? Antwoord: Ja, dit is mogelijk het materiaal dient 3 weken van te voren in huis te zijn. Op dit termijn kan het gecontroleerd worden en/of nabesteld indien het niet klopt.

Vraag: Geeft u garantie op sanitair? Antwoord: Als ik het sanitair geleverd hebt krijgt u garantie vanuit de groothandel. Als u zelf levert dan moet u zelf de reclamatie regelen.

Vraag: Doet u zowel nieuwbouw als renovatie? Antwoord: Inprinciƫpe doe ik alleen renovatie. Nieuwbouw projecten doe ik alleen als de woning reeds volledig is opgeleverd. Ik neem geen projecten aan op basis van toekomstig opleverdata.

Vraag: Ik heb iets gelezen over waterontharder’s, levert u deze ook? Antwoord: Ja en ik adviseer u om een ontharder te nemen. Naast comfort is het ook nog eens een mileu bewuste keuze. De waterontharder word geleverd door Aqua Comfort een vooraanstaand bedrijf. U kunt de aanvraag zowel bij mij als Aqua comfort doen.

Vraag: Duurd een badkamer renovatie lang en waar douche ik dan? Antwoord: Een badkamer renovatie duurd afhankelijk van de grootte meestal 3 weken. De meeste klanten douchen op het werk / sport of bij familie. Je kan ook kiezen voor een nooddouche ik heb kaartjes van bedrijven die deze leveren.

Vraag: U levert ontharders van Aqua Comfort, is het goedkoper als ik als klant zelf bij Aqua Comfort bestel? Antwoord: Door mijn jaren lange relatie met Aqua Comfort mag ik u dezelfde prijs aanbieden.

Stel hier uw vraag: info@eve-tegelwerken.nl

2 Reacties

 1. Krijg je een offerte vooruit?

  1. Beste Chantal,
   Bedankt voor je vraag.
   Een offerte volgt op een gesprek bij u thuis, offerte zonder de locatie gezien te hebben komt eigenlijk niet voor.
   Met vriendelijke groet,
   Erik van Eijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *